Het dochtertje van Naomi van As en Sven Kramer wordt flink in de watten gelegd. Op een gloednieuwe foto is te zien dat de kleine Kae geen gebrek heeft aan pluchen beesten en maar al te graag met állemaal tegelijk knuffelt.

'Konijnen zijn hier wel favoriet…', merkt haar moeder op. 'Of ze er nog eentje mag? Ja joh, natuurlijk. Wie had/heeft er een knuffel?' Bij de foto vertelt Naomi ook over haar knuffel van vroeger, wat óók een konijn was. 'Mijne heette Coco', is op te maken uit de hashtags die de voormalig hockeyster gebruikt.

Niet de enige

Uit de reacties onder het kiekje wordt duidelijk dat Kae lang niet de enige baby met een (of meerdere) knuffelkonijn(en) is. 'Mijn dochter heeft ook dat roze konijn. We noemen hem Charlie en hebben ondertussen 5 reserves', biecht een van Naomi’s fans op. Een ander schrijft: 'Haha, hier ook een konijn! Bunny!'

Zo. Lief.

Niet alleen gaan de volgers los op de konijnenknuffels, ook smelten ze bij het zien van het koppie van Kae. 'Ze is echt om op te vreten', luidt een van de vele reacties. 'Lekker meisje is het ook!'

Article continues after the ad

Eerste kindje

Eind oktober maakten Naomi en Sven bekend de trotse ouders te zijn geworden van hun eerste kindje. Ze onthulden het heuglijke nieuws met een prachtige gezinsfoto.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram