De Meilandjes en Nadège zijn op een vervelende manier uit elkaar gegaan. Toch lijkt de familie in de afgelopen aflevering nog alles op alles te willen zetten om de huishoudster een beter appartementje te geven.

Het ene na het andere prachtige onderkomen passeert de revue, maar Nadège blijkt behoorlijk kieskeurig. Er moet wel parkeergelegenheid zijn, niet te duur, niet te groot, geen balkon en ga zo nog maar even door. 

Steunen

En dat terwijl de familie Meiland herhaaldelijk aangeeft haar financieel te willen steunen. 'Je moet denken in waar je hart sneller van gaat kloppen. Desnoods gooien wij er een nieuwe keuken in', aldus Erica.

Dakraam

Toch blijkt ook het prachtige appartement niet te zijn wat Nadège wil. 'Ik vind het een erg mooi appartement. De keuken is prachtig. Maar waar ik mee zit zijn de dakramen.' Hierdoor wordt het volgens haar erg heet en daarnaast zou de verwarming veel extra kosten opleveren. Kortom, de zoektocht gaat nog even verder.

Article continues after the ad

Ongevoelig

Eind juni werd bekend dat de Meilandjes Nadège aan de kant hadden gezet, tot groot verdriet van de Française. Op Facebook spuwde ze vervolgens haar gal en beweerde ze dat haar oud-werkgevers ongevoelig zijn en achter de schermen minder gezellig dan op televisie.

Te verbonden

Volgens Maxime voelde Nadège, die ook in de populaire SBS6-realityserie Chateau Meiland te zien was, zich te verbonden met de familie. 'Ik vind het toch wel vervelend want het is een hele lieve vrouw. En het had zo helemaal niet hoeven te gaan. Ja, dat vind ik wel erg.'

De Meilandjes zijn inmiddels terug naar Nederland na hun Franse avontuur. Het kasteel moeten ze nog wel verkopen.

Bron: Boulevard | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.