Estelle Cruijff (42) heeft de nodige teleurstellingen op liefdesgebied te verwerken gekregen. Toch is ze de hoop op de ware nooit verloren.

Na de scheiding van Ruud Gullit vond Estelle Cruijff nieuw geluk bij kickbokser Badr Hari. De relatie bleek geen lang leven beschoren en na lange tijd single te zijn geweest was het Morad Izemrane die haar hart in vuur en vlam zette. Maar afgelopen maart, kort voordat de coronacrisis uitbrak, liep hun relatie spaak. Het lijkt erop dat Estelle, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat ze ondanks alle amoureuze teleurstellingen nog altijd gelooft in ware liefde, haar droomman nu via een datingapp zoekt.

Nep

Althans, op de Inner Circle-app is het profiel van de beeldschone blondine opgedoken, compleet met foto’s. Vanaf haar vakantieadres op jetseteiland Ibiza laat Estelle echter aan Story weten niets van een profiel op een datingapp te weten. ‘Wat zeg je me nu? Hier weet ik niets van! Ik weet niet eens wat Inner Circle is. Ik ben het in elk geval niet!’ Hoewel de datingapp erom bekendstaat aanmeldingen van nieuwe gelukszoekers zeer kritisch te bekijken, lijkt er toch iemand in geslaagd de strenge ballotage te omzeilen en zich voor Estelle Cruijff uit te geven.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.