Estavana Polman mag vandaag alweer 28 kaarsjes uitblazen. Hoewel ze nog op krukken loopt door een knieblessure, besluit het hele gezin haar eens flink in het zonnetje te zetten.

De kamer is namelijk versierd en Rafael, Jesslynn en Damián zingen de handbalster toe. Vooral de kleine meid doet vol overtuiging mee, maar antwoordt wel eerlijk dat ze zelf de slingers niet heeft opgehangen. 'Dan moet je gewoon 'ja' zeggen', horen we Estavana haar toefluisteren.

Verrassing

Dat Estavana maar wat verrast is door deze actie, blijkt wel uit de omschrijving bij het filmpje. '🤣🤣🤣❤️', is slechts te lezen.

Denemarken

Damián woont samen met Estavana en hun dochter Jesslynn in Denemarken. Sylvie heeft het moeilijk met het feit dat haar zoon ging verhuizen, maar na goede gesprekken probeert ze het te accepteren. 'Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel. We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken. Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel', aldus Sylvie.

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.