Peter Lusse had in de jaren 90 de lachers op zijn hand. De acteur had veel succes met zijn rol als de onnozele Eddie in Vrienden voor het Leven. Peter was destijds niet van de buis weg te denken, maar is inmiddels uit de spotlight verdwenen. Hoe gaat het nu met hem? 

Succes

De dynamiek tussen Eddie en zijn nuchtere vriendin Ellen, gespeeld door Mary-Lou Steenis, zorgde voor het perfecte tv-vermaak. Peter dankt het succes van de sitcom aan zijn band met Mary-Lou. "Het klikte tussen Mary-Lou en mij, het werkte gewoon," vertelt hij tegen het AD. Na vijf seizoenen was het tijd voor iets anders. "De show had z’n beste tijd gehad. Je wilt niet dat het beschimmeld raakt, zoals met buitenlandse sitcoms vaak gebeurt."

Duizendpoot

De acteur kon dankzij Vrienden voor het Leven niet meer over straat zonder herkend te worden. Toch verdween hij na de serie naar de achtergrond. Stil zitten heeft hij de afgelopen jaren zeker niet gedaan. "Mensen denken altijd dat ik niets meer doe, omdat ze me niet meer op tv zien." Peter stond op de planken in het theater, werkte achter de schermen als scriptschrijver en was stemacteur in talloze films. De acteur is een ware duizendpoot: "Als ik een tijdje iets gedaan heb, wil ik verder. Al weet ik vaak niet wat ik dan wil. Ik rol van het ene in het andere."

Gelukkig

Tegenwoordig staat Peter in een operavoorstelling en is hij dolgelukkig met zijn vriendin, met wie hij haar kinderen opvoedt. "Zelf heb ik nooit kinderen gekregen, dat kwam er niet van, maar zij wel. Ik heb nu via een omweg kinderen en dat is fantastisch," aldus Peter. 

Zo ziet Peter er nu uit:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders