Jennifer de Jong stond bekend als 'Brutale Meid' en was destijds niet weg te denken van televisie. Totdat een ernstig auto-ongeluk een einde maakte aan haar tv-carrière. 

Lees ook: Wow: Britt Dekker ziet er tegenwoordig heel goed uit

Brutale Moeders

Jennifer en Tatum Dagelet bleken een gouden combinatie te zijn. De twee vormden het duo Brutale Meiden en waren hiermee van 1997 tot 1998 op tv. Daarna werden de vriendinnen zwanger en keerden ze in 2003 terug als Brutale Moeders. Een auto-ongeluk veranderde haar leven. "In de periode erna lukte het me nog wel om tijdens audities opgestuurde scripts erin te rammen, maar zodra een regisseur aanwijzingen ging geven, of iets anders dan het script van me vroeg, ging het mis. Op een gegeven moment werd ik niet meer gevraagd. Dat was een harde gewaarwording," vertelt ze over die tijd tegen LINDA.nieuws.

Lunchroom

Inmiddels gaat het hartstikke goed met Jennifer. Ze runt de succesvolle bio-lunchroom Sugarless in Amsterdam en kwam vorig jaar weer met Tatum op televisie. Ze deden mee aan het Net5-programma De Wereld Rond in 6 Stappen en maakten samen een reis die begon in Argentinië.  

Zo ziet Jennifer er tegenwoordig uit: 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

We hoeven niet langer meer te wachten, want vanavond gaat dan eindelijk weer de eerste show van 'Vrienden van Amstel Live' van start. Al een paar namen werden eerder bekend gemaakt, maar met de onthulling van de laatste artiesten kan het feestje pas echt beginnen!

En ook tijdens de 21ste editie van het muziekfestijn is het genieten geblazen. Al bekend was dat Maan, Anouk, DI-RECT, Jeroen van Koningsbrugge, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Nick & Simon en Ronnie Flex op het podium kwamen te staan. Daar werden begin deze week De Dijk, Sunnery James & Ryan Marciano, Lil Kleine, André Hazes aan toegevoegd. 

Laatste namen

En nu zijn dan ook de laatste namen bekend, waardoor de line-up compleet is! Ook Xander de Buisonjé, Chef'Special, Thomas Acda, Guus Meeuwis, Lee Towers, Frenna, Wulf, Joris Rasenberg, Glennis Grace en Marco Borsato zullen Ahoy weer compleet op de kop zetten. 

Volgen

Alle concerten – die op 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25 en 26 januari 2019 plaatsvinden in Ahoy Rotterdam – zijn uitverkocht. Ben je er niet bij? Dan kun je op 17, 21, 23 en 24 januari de show live volgen dankzij Coen en Sander op Radio 538. ‘Vrienden van Amstel LIVE’ op beeld zien? Noteer dan 2 februari in je agenda, want dan is om 20.00 uur de registratie ervan te zien op SBS6!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Nu Michael van der Plas zijn kroeg in Spanje heeft verkocht, was het tijd voor de twee tortelduifjes om een nieuwe plekje te gaan zoeken in Nederland. Nu hebben ze hun paleisje gevonden en daar zijn ze maar wat trots op!

Naomi, de vriendin van Van der Plas, kan haar geluk niet op en deelt wat kiekjes van de inrichting. 'Ik ben zo intens verliefd op ons huis', schrijft ze op Instagram. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram | Bron: Show