Jennifer de Jong stond bekend als 'Brutale Meid' en was destijds niet weg te denken van televisie. Totdat een ernstig auto-ongeluk een einde maakte aan haar tv-carrière. 

Lees ook: Wow: Britt Dekker ziet er tegenwoordig heel goed uit

Brutale Moeders

Jennifer en Tatum Dagelet bleken een gouden combinatie te zijn. De twee vormden het duo Brutale Meiden en waren hiermee van 1997 tot 1998 op tv. Daarna werden de vriendinnen zwanger en keerden ze in 2003 terug als Brutale Moeders. Een auto-ongeluk veranderde haar leven. "In de periode erna lukte het me nog wel om tijdens audities opgestuurde scripts erin te rammen, maar zodra een regisseur aanwijzingen ging geven, of iets anders dan het script van me vroeg, ging het mis. Op een gegeven moment werd ik niet meer gevraagd. Dat was een harde gewaarwording," vertelt ze over die tijd tegen LINDA.nieuws.

Article continues after the ad

Lunchroom

Inmiddels gaat het hartstikke goed met Jennifer. Ze runt de succesvolle bio-lunchroom Sugarless in Amsterdam en kwam vorig jaar weer met Tatum op televisie. Ze deden mee aan het Net5-programma De Wereld Rond in 6 Stappen en maakten samen een reis die begon in Argentinië.  

Zo ziet Jennifer er tegenwoordig uit: 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders