Glamourvrouw Isa Hoes zien we niet vaak zonder make-up. Toch durfde ze met de billen bloot te gaan voor een bijzondere fotoshoot. Het resultaat? Een pure foto van een natuurlijke schoonheid. 

Kwetsbaar

De actrice is 'zonder filter' op de foto gegaan voor de expositie Inside My Bones, een project van muzikant Dotan waarbij bekende en onbekende mensen eerlijke, open en ongefilterde verhalen delen. Fotograaf Paul Bellaart zette Isa zonder opsmuk op de foto. "Toen ik in de studio was wilde ik niet echt naar mijn foto kijken.. vond t heftig mezelf ‘zo’ te zien.. maar nu het hier zo groot staat ben ik impressed," schrijft Isa bij haar foto. 

Botox

Isa is altijd open geweest over haar botoxgebruik. "Ik gebruik al jaren botox," geeft de actrice toe in een interview met Beau Monde. "Op de set wilde de make-up niet blijven zitten, onder meer omdat mijn ogen gingen tranen. Dus ik heb mijn ogen laten liften, dat is zo’n veertien jaar geleden. Toen het na een kleine tien jaar opnieuw begon, adviseerde een vriend me om botox te doen. Dat doe ik ik nu twee keer per jaar. Ik heb overigens in mijn hele gezicht mini-prikjes, zodat het er allemaal beter uitziet."

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders