Momenteel is Thomas Berge (32) te zien in het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje. Eerder deed hij al mee aan programma's als de Beste Zangers en Expeditie Robinson. De 32-jarige zanger is inmiddels vader van zoontje Jack (9) en heeft sinds kort ook de ware gevonden bij zijn nieuwe liefde Elianne Zweipfenning.

De zanger heeft roerige tijden gekend. Zo kickte hij af van de drugs, verliet hij zijn verloofde Myrthe Mylius en hun zoontje Jack en kreeg hij een knipperlichtrelatie met Cassidy Roeks.

Alcohol en drugs

Thomas kwam als kindster al vroeg in aanraking met alcohol. Op een zeker punt dronk hij zelfs een fles wodka per dag, onthulde de zanger twee jaar geleden in de podcast Eerlijk over Alcohol van Koos van Plateringen. 'Dat was echt mijn dieptepunt.' De zanger weet dat hij moet uitkijken met alcohol, maar hij heeft de drank niet voorgoed vaarwel gezegd. Af en toe drinkt hij een goed glas wijn, met mate. Drugs heeft hij wel afgezworen. 'Met coke is het gewoon: die eerste is te veel,' vertelde de zanger destijds. 

Breuk

Met de vijf jaar oudere Myrthe kreeg Thomas samen zoontje Jack. De zanger verbrak in 2016 totaal onverwacht hun relatie, iets waarmee hij zijn ex veel pijn mee heeft gedaan. Vooral omdat de twee kort daarvoor nog over een huwelijk spraken. Er werd lange tijd gefluisterd dat Thomas Myrthe in de steek had gelaten voor Cassidy. ‘Je kunt op je vingers natellen dat er meer aan de hand was', vertelde Myrthe destijds in een interview. ‘Al had dat in mijn beleving niet zoveel te maken met dat er iets in onze relatie scheef zou zitten.'

Article continues after the ad

Tekst gaat verder na de post. 

Verschillende relaties

Na de breuk met Myrthe had Thomas verschillende relaties. Zo woonde hij lange tijd samen met Cassidy. In die periode ging het ook twee keer uit. In oktober 2019 besloten ze definitief uit elkaar te gaan. In het najaar van 2020 liet Thomas weten gevoelens te hebben voor PowNed-presentatrice Adinda Kennedy. Maar na een maand daten was hun verliefdheid over.

Band hersteld 

Inmiddels is de band met de moeder van zijn zoontje goed hersteld. Zo liet Thomas eerder weten dat ze 'echt goede vriendin zijn'. De twee wonen zelfs op steenworp afstand van elkaar. ‘Ik heb veel steun aan Myrthe. We zien elkaar vaak, we doen leuke dingen samen. Voor Jack is dat ook heel fijn.’

Tekst gaat verder na de posts. 

Nieuwe liefde

Inmiddels is de zanger ook weer gelukkig in de liefde met de acht jaar jongere Elianne. De twee leerden elkaar in 2021 kennen tijdens de opnames van de videoclip Nooit Had Ik Door van Thomas, waarin Elianne figureerde. Dat het dikke mik is tussen de twee blijkt wel uit het feit dat ze recent verhuisd zijn naar hun droomhuis in Alpen aan den Rijn. 'Elianne en ik konden elkaar daarin goed vinden en het is een mooie mix geworden van wat we allebei mooi vinden. En het huis is groot genoeg voor meer kinderen. Er zijn voldoende kinderkamers. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag nog een keer vader wil worden. Met Elianne als moeder', vertelde Thomas recent aan Story. 

Tekst gaat verder na de posts. 

Het Perfecte Plaatje

In totaal zijn er acht bekende Nederlanders die dit jaar mee doen aan de fotografiecompetitie, waaronder Renee Soutendijk, Babette van Veen, Jochem van Gelder en Daphne Bunskoek. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje speelt zich af in Argentinië en is sinds 1 juni elke woensdag op de buis te zien zijn. Het vorige seizoen werd gewonnen door oud-GTST-acteur Patrick Martens. Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan en Patty Brard.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.