Welmoed Sijtsma (31) vond lange tijd de liefde bij Erik Egberts. De twee hadden eerder een korte break, maar kwamen al snel weer bij elkaar. Hoewel er zelfs een bruiloft op de planning stond, kwam vorig jaar het nieuws naar buiten dat de presentatrice en haar jeugdliefde toch hebben besloten om hun eigen weg te gaan. 

Sinds haar zeventiende was de Op1-presentatrice samen met haar jeugdliefde Erik. 

Jeugdliefde

In 2007 vond Welmoed de liefde bij Erik. Toch kwamen er na vijf jaar, in 2014, twijfels en verbrak de presentatrice de relatie. Een paar jaar later kreeg ze spijt van haar keuze, waardoor het stel in 2016 weer bij elkaar kwam. 'Ik had het in 2014, na een relatie van vijf jaar, uitgemaakt. In die periode kwam ik erachter dat ik toch het liefst met hem en bij hem wilde zijn. We zagen elkaar inmiddels alweer een poosje en ik wist dat ik heel erg mijn best moest doen om hem terug te winnen, aangezien ik het had uitgemaakt. Hij zei ja', zei ze destijds in YourDailyLife

Trouwen

De 31-jarige Sijtsma werd in 2019 op Ibiza ten huwelijk gevraagd door haar jeugdliefde, maar van een bruiloft is het nooit gekomen. Het management van de presentatrice bevestigde destijds de breuk. Waarom de twee uit elkaar zijn gegaan is nooit bekend gemaakt. 

Article continues after the ad

Jort Kelder

Nadat de verloving van Welmoed Sijtsma en haar jeugdliefde Erik werd verbroken, huilde de presentatrice uit op de schouder van Op1-collega Jort Kelder. Sindsdien zijn de twee closer dan ooit. ‘Ik kan heel goed met Jort praten. Hij is heel open en eerlijk. En hij heeft zelf ook het nodige meegemaakt op liefdesgebied. Dat we zulke gesprekken voeren, zegt wel iets over onze goede band. Jort is echt een lieve man', vertelde ze aan Story. 

Bron: Libelle, Story | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.