Anouk heeft een nieuwe foto van haar dochtertje Jelizah Rose (1) gedeeld. Het meisje is flink gegroeid sinds de laatste keer dat we haar hebben gezien.  

Nieuwe foto

Jelizah Rose figureerde samen met haar broers en zus in de videoclip van I Just Met A Man, die vorig jaar uitkwam. De kleine meid is sindsdien een stuk groter geworden en loopt zelfs al! Anouk deelt een gloednieuwe foto van haar zesde kindje, die ze met vriend Dominique Schemmekes heeft. Jelizah Rose heeft een bandana op, en draagt een sweater met hartjes en een broek met tijgerprint.

Verwijderde foto's

Vorig jaar verwijderde de zangeres nog alle foto's van haar kinderen, uit angst voor racistische reacties. "Ik kreeg zoveel racistische opmerkingen. (...) Als ze dan onder een foto van je kinderen schrijven: 'Die kanker zwarte pietjes van je', 'Je kinderen lijken op mijn stront', dan gaat me dat net te ver," zei de zangeres destijds. 

Article continues after the ad
 

Jelizah Rose ??

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP