Sebastiaan Labrie was vroeger onder andere te zien in Onderweg naar Morgen en Goede tijden, slechte tijden. Op dit moment schittert hij in de All Stars-editie van het tv-programma Expeditie Robinson. Hoewel hij zowel acteur als presentator is, is hij ook trotse vader van zoontje Ziggy die hij samen met zijn grote liefde Kim Vos kreeg. 

In 2014 gaven Sebastiaan en Kim, na 13 jaar samen te zijn, elkaar het jawoord. Dit deden ze echter in het geheim. 

Huwelijk

De presentator en het voormalig model zijn in 2014 in het geheim met elkaar getrouwd, zelfs zijn manager wist hier niets van af. 'Met Kim werkt alles gewoon heel makkelijk en fijn. Als je lang bij elkaar bent gaan ook andere dingen tellen. Ik ben binnen mijn relatie bijvoorbeeld ook heel gelukkig met mezelf. En dat zegt alles over haar', zei Sebastiaan destijds tegen het AD

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Zoontje

Een jaar nadat het stel elkaar het jawoord gaf, werd hun zoontje Ziggy Zonja op 4 augustus 2015 geboren. 'Kim, mijn vrouw, heeft het fantastisch gedaan', liet hij destijds aan de krant weten.

Tekst gaat verder na de post. 

Reislustig 

Samen met het gezin trek hij er graag op uit en reist hij het liefst de hele wereld rond. Zo kon je de presentator, Kim en hun zoontje in 2019 nog via LINDA.TV volgen met hun reis door Zuid-Amerika. 

Tekst gaat verder na de post. 

Expeditie Robinson

Dit jaar doet Labrie voor een tweede keer mee aan Expeditie Robinson. Iets waar de presentator in het begin wel even over na moest denken. 'Het eerste wat ik na ER 2010 bij thuiskomst tegen m’n vrouw zei: ‘Dit doe ik never never nooit meer’. Ruim 10 jaar later sta je geketend aan een palmboom en gaat de strijd beginnen voor de #expeditierobinsonallstars titel', laat hij op Instagram weten. De All Stars-editie is volgens Sebastiaan een 'keihard' seizoen. In 2010 eindigde hij als halve finalist. Of hij dit jaar de felbegeerde titel wel weet te winnen, is nog even afwachten. 

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders, Instagram Sebastiaan Labrie

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.