Tim Hofman staat bekend om zijn ludieke acties voor het YouTube-programma #BOOS en zijn presentatieklussen voor Spuiten en Slikken. Toch is hij niet de enige 'Hofman' in het vak die hoge ogen gooit. Zijn broer Rijk kan er ook wat van. 

BNN-presentator Tim Hofman staat op social media bekend als ‘de broer van Roos’. Maar blijkbaar deelt hij met meer mensen die broer- en zusband. Zijn broertje Rijk, hoewel hij die naam vast nog niet eer aan doet, is druk bezig om zijn carrière van de grond te krijgen.

MTV-gezicht

Deze knappe kop is sinds vorig jaar een vast gezicht van MTV. Samen met zijn collega’s Kay Nambiar (bekend van o.a. Expeditie Robinson) en Yade Lauren maakt hij content voor ‘MTV Now’, het online platform van MTV. Ook heeft Rijk zijn eigen YouTube-kanaal, weet hij duizenden mensen te entertainen op Snapchat, heeft hij inmiddels al 15,4 Instagram-volgers en hoort hij bij RTL. Daar gaan we vast nog meer van horen in de toekomst.

Instagram

Benieuwd geworden naar deze Hofman? Bekijk hieronder een aantal foto’s van zijn social media-accounts.

 

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman) op

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman) op

 

Een bericht gedeeld door Rijk Hofman (@rijkhofman) op


Beeld: Hilz & Verhoeff (HH)

Linda de Mol had 35 jaar geleden een verhouding met Ed Nijpels. Althans, dat beweert de voormalige politicus. 'Het is een goed bewaard geheim,' aldus Ed, die nu wél uit de school wil klappen.

Liefdesrelatie

Ed en Linda leerden elkaar kennen tijdens de uitreiking van de Edisons. 'Ik was toen fractievoorzitter, en reikte de Edisons uit. Het was in 1983. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen,' vertelt de voormalige politicus aan EenVandaag. De ontmoeting groeide uit tot een verhouding. 'Mijn eerste relatie in de mediawereld was met Linda de Mol,' bekent hij.

Ontkenning

Terwijl Ed stellig beweert dat er sprake was van een liefdesrelatie, weet Linda van niets. De presentatrice ontkent de relatie in alle toonaarden. 'Ze zijn één keer uit eten geweest en daar is het bij gebleven,' zegt een woordvoerster van Linda. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Zien we Nina nog terug in het volgende seizoen van GTST? En heeft Loes het overleefd? Na de bloedstollende cliffhanger zijn de fans achtergebleven met een hoop vragen. Een aantal eerste beelden hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht en nu weten we óók dat Meerdijk een paar nieuwe inwoners krijgt.

Mannelijk schoon

Eerder maakten de makers van GTST al bekend dat er maar liefst twee nieuwe mannen in Meerdijk komen wonen. En alsof dat nog niet genoeg mannelijk schoon is, voegt zich nóg een knappe inwoner zich aan het rijtje toe.

Floris Bosma

Op Instagram is een kiekje verschenen van de kersverse inwoner van Meerdijk en daarbij wordt duidelijk dat hij vanaf het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Het gaat om de acteur Floris Bosma, maar in de huid van welk personage hij zal kruipen, is nog niet bekend.

Speculaties

De trouwe fans van de razend populaire soap speculeren flink onder de foto. Want wíé is deze jongen en wat komt-ie doen in Meerdijk? Er worden meerdere dingen geroepen. Zo denken een paar volgers dat Floris de rol van Valentijn Sanders – de zoon van Nick en Charlie – gaat vertolken; andere fans vinden de acteur lijken op Beau Schneider (beter bekend als Tim Bouwhuis) en denken daarom dat het een verloren zoon van Anton is. Weer een aantal anderen denken dat Bosma de rol van Rover Dekker gaat spelen en dus de vervanger is van Buddy Vedder. De tijd zal het leren…

GTST is vanaf maandag 3 september, zoals je gewend bent rond de klok van 20.00 uur, weer te zien op RTL4.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl