Heel Nederland kon zien hoe Milano van der Plas ter wereld kwam. De tweede bevalling van Samantha de Jong (31) werd vastgelegd in de realityserie Samantha En Michael Nemen Er Nog Eentje. Milano is inmiddels 5 jaar oud en ziet er nu zó uit. 

Milano wordt eind dit jaar een grote broer. Zijn moeder Samantha is in verwachting van haar derde kindje, een jongetje. Door Barbie's mentale problemen, heeft ze haar twee kinderen die ze kreeg met ex-man Michael van der Plas een tijdje niet kunnen zien. Inmiddels gaat het een stuk beter met de voormalig realityster en is de band met Angelina (7) en Milano weer hersteld.

Article continues after the ad

Bliksembevalling

Milano kwam in juni 2015 ter wereld na een bliksembevalling van 50 minuten. 'De liefste. De mooiste. Milano. Vanmorgen was het zover en nu is het moment dat ik het wil delen op deze page. Het had een grotere impact op me dan ik dacht maar hier is hij dan, onze zoon Milano Michael Ronnie van der Plas. Alles ging goed en alles is goed,' schreef Michael destijds op Facebook.

Geen voogdij

Samantha heeft momenteel geen voogdij over haar twee kinderen. Hoewel ze hen wel af en toe mag zien, woont Angelina bij haar oma en Milano bij zijn vader, Michael van der Plas. Een niet normale situatie, aldus de realityster. De blondine besloot dit weekend om het rapport te delen dat de jeugdzorg-medewerker heeft gemaakt na een gesprek met Samantha. 'Barbie' zou onder meer graag hebben dat Gerrit mee mag naar de bezoeken aan haar kinderen en het koppel zou boos zijn geweest nadat het verleden van de Haagse werd opgerakeld.

Broer en zus groeien apart op

Maar wat Samantha vooral raakt is dat haar beide kinderen niet onder een dak 'mogen' wonen. 'Hier een verslag. Vinden jullie het ook normaal dat broer en zus apart opgroeien? Even serieus te triest voor woorden. Ik wilde met jullie mededelen hoe Jeugdformaat hun ware aard laat zien. Hier hou ik het bij 😞😞.' Ook haalt de Jong nog rechtstreeks uit naar de vrouw van Jeugdformaat in een post en video. Het rapport is inmiddels van sociale media verwijderd.

Derde kind

De voormalig realityster is in verwachting van haar derde kindje. Op 6 december zal het zoontje van Samantha en Gerrit met een keizersnede ter wereld komen. Gerrit had al besloten dat als het een jongetje zou zijn, hij zou worden vernoemd. ‘Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was,’ vertelt Gerrit. ‘Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.