Nielson staat zaterdagavond in de bloedstollende finale van Wie is de mol?. Aan zijn zijde staat uiteraard zijn grote liefde en 'beauty and the brains' met wie hij al ruim twee jaar getrouwd is: Hanna. 

We kunnen Nielsons liedjes 'Sexy als ik dans', 'Beauty and the brains'& 'Ijskoud' ondertussen dromen. Toch staat zijn vrouw wat minder in de schijnwerpers. Hanna en Nielson zijn jeugdliefdes van elkaar en stapten in 2016 stiekem in het huwelijksbootje.

Getrouwd

Vooraf was het huwelijk niet aangekondigd, maar eind zomer 2016 gaven de twee elkaar het jawoord. Bij hun trouwfoto plaatste de zanger op Instagram: 'Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest!' Ze wonen samen met hun hond in hun huis in Dordrecht. 

Ijskoud

Het stel is niet altijd zo gelukkig geweest als nu. Zijn liedje Ijskoud gaat over een moeilijke tijd in het leven van Nielson. Jaren geleden verbrak Hanna namelijk hun relatie. 'Ik ben toen heel diep gegaan. Ik heb machteloos in mijn eentje over straat lopen zwerven en kon alleen maar hopen dat het goed kwam', vertelde hij eerder aan BuzzE. Gelukkig gaat het de twee tortelduifjes weer voor de wind en zijn ze al bijna al twaalf jaar samen!

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders