Presentator Twan Huys heeft het afgelopen half jaar behoorlijk wat te verduren gehad. Het was de bedoeling dat hij de man zou zijn die RTL Late Night van de ondergang zou redden, maar dat is niet gelukt. Het programma werd van de buis gehaald. De vrouw die aan zijn zijde staat in deze moeilijk periode is: Cheryl Franks

Samen met zijn Britse vrouw Cheryl heeft Twan twee kinderen: zoon Jack van 11 en dochter Dylan Rose van 9. De twee leerden elkaar in 2001 kennen, trouwden zes jaar later en zijn vandaag de dag zijn ze nog altijd dolgelukkig met elkaar.

Cheryl

Cheryl is een balletdanseres is geweest, maar tegenwoordig werkzaam als yogadocente. De familie van Cheryl belandde in 2005 in een mysterie. De danseres kondigde aan naar Australië te vertrekken om in een boeddhistische tempel yogalessen te gaan volgen. Daarna verdween het contact volledig en wist niemand meer waar Cheryl zich bevond. De Engelse media startte in 2010 een onderzoek en kwam er een jaar later achter dat Cheryl Franks een nieuw leven begonnen was. Cheryl was getrouwd, had twee kinderen en woonde waarschijnlijk in Nederland. Dat Cheryl in 2007 met Twan getrouwd was en twee kinderen had gekregen is tot die tijd geheim gebleven voor haar familie. 

Article continues after the ad

Amerika

Na het verlies van College Tour en de misser bij RTL Late Night zouden Twan Huys en zijn vrouw serieus overwegen om met hun twee kinderen terug te verhuizen naar Amerika. Insiders weten het zeker: de voormalige presentator van RTL Late Night met Twan Huys voelt er niets meer voor om vanuit Amsterdam aan zijn televisiecarrière te werken. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP & Peter Smulders