Matthijs van Nieuwkerk is al jaren een van de vaste gezichten op televisie. Toch weet hij zijn privéleven goed gescheiden te houden. Over zijn vrouw, Karin van Munster, is niet veel bekend.

Matthijs is al jaren samen met zijn Karin, maar wanneer het koppel precies in het huwelijksbootje is gestapt is niet bekend. Karin werkt als freelance journaliste. Matthijs en Karin hebben samen twee kinderen, zoon Kees (die een relatie had met Carice van Houten) en dochter Jet. Zij maakte vorig jaar de serie 'Niet gezond meer' over de eetproblemen die ze had vanaf dat ze 16 jaar oud was.

Womanizer

Hoewel de presentator al jaren getrouwd is, staat hij bekend als een 'womanizer'. In het TV-programma '5 jaar later' erkent de presentator vorig jaar een losbandig leven te hebben geleid. 'Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag.'

Huwelijkscrisis

Het huwelijk van Matthijs en Karin gaat niet altijd over rozen. In 2007 waren de twee een korte tijd uit elkaar. Vijf jaar geleden leek het huwelijk ook in zwaar weer te verkeren. De presentator werden maanden gezien zonder zijn trouwring. Overspel is de waarschijnlijke reden van de huwelijkscrisis Een woordvoerder van Matthijs gaf destijds geen commentaar op de geruchten.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders & ANP