Hij is niet alleen de Mol, ook is Jan Versteegh een echtgenoot en vader. De presentator is vorig jaar getrouwd in Amsterdam met zijn grote liefde Dieuwertje en kreeg in oktober samen met haar dochtertje Lulu. 

Maar hoe ziet mevrouw Versteegh eruit? Dieuwertje blijft grotendeels buiten de publiciteit, maar af en toe duikt er een kiekje op van haar op de Instagram van Jan. Bijvoorbeeld toen het stel drie jaar bij elkaar was afgelopen januari:

 

3 jaar! 💖💖💖💖💖

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Huwelijk

De twee zijn dus vorig jaar getrouwd, toen Dieuwertje al in verwachting was van de kleine Lulu. Hij vroeg haar ten huwelijk tijdens een reis in Japan. Op Instagram verscheen een prachtige foto van het stel nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven.

 

Meneer en Mevrouw Versteegh! ❤️

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Erg duidelijk zijn de beelden van Dieuwertje niet. We hopen dat we snel meer van haar te zien krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Voor Patty Brard was het niet alleen een lichamelijke, maar ook een psychische noodzaak om drastisch af te vallen. ‘Toen ik op een gegeven moment die 97,9 kilo aantikte, dacht ik: als ik bij de 100 kilo kom, pak ik een touw. Dan wil ik dood,’ vertelt Patty, die inmiddels 28 kilo kwijt is, aan Story.

Patty Brard (63) is door 28 kilo af te vallen niet alleen uiterlijk veranderd, maar ook mentaal. ‘Ik ben sinds ik zoveel ben afgevallen veel gelukkiger en veel zelfverzekerder,’ vertelt Patty. ‘Wat denk je ook? Ik heb nu een man, die de hele dag zegt: Wat zie je er goed uit! En je wilt niet weten hoe vaak ik tegenwoordig word aangehouden op straat door wildvreemden, die me herkennen en zeggen hoe fantastisch ik eruitzie. Dat doet wel wat met me.

Fitter

Maar lichamelijk is er ook een wereld voor me opengegaan. Een voorbeeld is ons huis in Nederland, dat een aantal trappen heeft. Als ik vroeger buitenstond en ik was iets vergeten, vroeg ik Antoine altijd om het voor me te halen. Als ik zelf omhoog moest klimmen, was ik kapót. Mede om die reden wilden we van het huis af, maar dat hoeft dus niet meer. Nu vlieg ik die trap, als het moet, tien keer op en af. Wat ik kwijt ben, is de zwaarte van 28 pakken suiker. Die zeulde ik vroeger allemaal met me mee.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Al een tijd doen de geruchten de ronde dat het huwelijk tussen David en Victoria Beckham onder hoogspanning staat. Die roddels kunnen echter van tafel geveegd worden, want volgens een insider is de modeontwerpster in verwachting van haar vijfde kindje.

Volgens de bron is het koppel hartstikke gelukkig en zouden de twee in maart een vijfde kindje krijgen, wat betekent dat Victoria al een aantal maanden zwanger moet zijn. Er wordt onthuld dat de Beckhams onlangs hun dierbaren bij elkaar hebben geroepen om het blijde nieuws mee te delen. ‘Laatst hebben ze hun beste vrienden uitgenodigd voor een fijne avond samen’, aldus een bron tegenover OK! Magazine. ‘Toen zei David met betraande ogen dat baby nummer 5 eraan komt. Ze zijn ontzettend enthousiast en voelen zich vereerd.’ De insider zegt zelfs te weten wat het geslacht wordt van het kindje; volgens hem zou het stel een dochter verwachten.

Geen verrassing

Als we de insider mogen geloven, is het geen complete verrassing dat Victoria op dit moment zwanger is. ‘Iedere keer als ze problemen hebben, breiden ze hun gezin uit. Dat lijkt echt te werken voor hen. David houdt er echt van als Victoria zwanger is. Ze straalt en is rustiger. En zij adoreert hem om hoe attent hij is.’

Kinderen

Hoe de andere kinderen van de Beckhams hebben gereageerd op de komst van een broertje of zusje? Volgens de bron is de 19-jarige Brooklyn in shock. ‘Romeo (16) en Cruz (13) zijn echt heel blij’, vervolgt hij. ‘De kleine Harper (7) lijkt wel enthousiast te zijn, maar ook een beetje verward. Het is heel schattig.’


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: flaironline.nl | Beeld: ANP