Hij is niet alleen de Mol, ook is Jan Versteegh een echtgenoot en vader. De presentator is vorig jaar getrouwd in Amsterdam met zijn grote liefde Dieuwertje en kreeg in oktober samen met haar dochtertje Lulu. 

Maar hoe ziet mevrouw Versteegh eruit? Dieuwertje blijft grotendeels buiten de publiciteit, maar af en toe duikt er een kiekje op van haar op de Instagram van Jan. Bijvoorbeeld toen het stel drie jaar bij elkaar was afgelopen januari:

 

3 jaar! 💖💖💖💖💖

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Huwelijk

De twee zijn dus vorig jaar getrouwd, toen Dieuwertje al in verwachting was van de kleine Lulu. Hij vroeg haar ten huwelijk tijdens een reis in Japan. Op Instagram verscheen een prachtige foto van het stel nadat ze elkaar het jawoord hadden gegeven.

 

Meneer en Mevrouw Versteegh! ❤️

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Erg duidelijk zijn de beelden van Dieuwertje niet. We hopen dat we snel meer van haar te zien krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders

Joe Jackson (89), over wie eerder deze week bekend werd dat hij niet meer lang te leven heeft, is opgenomen in het ziekenhuis. 

De vader van Michael Jackson heeft een terminale vorm van kanker. Bronnen uit de familie Jackson melden aan TMZ dat veel familieleden naar het ziekenhuis zijn gevlogen om hem te bezoeken, onder wie Jacksons echtgenote Katherine.

Volgens de ingewijden is de vorm van kanker die Jackson heeft niet meer te behandelen.

Onduidelijkheid

Het gaat al maanden niet goed met de gezondheid van Joe Jackson, maar vorige week ging het snel bergafwaarts. Zoon Jermaine heeft het moeilijk met de situatie. "Niemand vertelde ons waar hij was en we kregen geen duidelijkheid over zijn toestand. Mijn moeder was doodongerust. Hij is erg fragiel en heeft niet lang meer. Daarom heeft hij zijn familie nodig. Dat is alles wat we willen."

Joe Jackson heeft in totaal elf kinderen. Hij kreeg er tien met zijn vrouw Katherine en één met Cheryl Terrell, met wie hij jarenlang een affaire had.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: nu.nl

Art Rooijakkers heeft zijn laatste reis voor AVROTROS achter de rug. Vrijdag had hij in Zambia zijn laatste opnames voor zijn programma Helden Van De Wildernis.

'Zojuist hier mijn allerlaatste presentatietekst voor Helden Van De Wildernis en dus AVROTROS opgenomen', schrijft Art op Instagram bij een foto van hem naast een vliegtuig. Hij plaatste daar de hashtags #eindevaneentijdperk en #opnaarnieuweavonturen bij.

RTL

Dit voorjaar werd bekend dat Art overstapt naar RTL. Bij de commerciële zender gaat hij in ieder geval de comedyshow Holland-België presenteren. Ook krijgt hij nog een aantal andere programma's op zijn bordje, waaronder een reisprogramma en een interviewprogramma. Voor AVROTROS reisde Art jarenlang de wereld over. Naast Helden Van De Wildernis was hij ook het gezicht van Wie Is De Mol?.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Bron: Telegraaf.nl