Terwijl Dan Karaty volop in de (Nederlandse) schijnwerpers staat, blijft zijn grote liefde Natasha Karaty meer op de achtergrond. De twee zijn al jaren gelukkig getrouwd.

Liefde op het eerste gezicht

Dan zag haar in de zomer van 2006 een restaurant binnenkomen en was meteen verkocht. "‘Ik vond haar een heel mooie vrouw. Het was iets in de manier waarop ze hallo zei en waarop ze met mensen in gesprek ging. We waren met een groot gezelschap juryleden en choreografen van het programma en zij schoof gewoon aan en paste er meteen in. En haar lach was het hardst van allemaal," vertelt de choreograaf in een interview met Elegance. Een paar weken later sloeg de vonk pas écht over. Op kerstavond 2009 ging Dan voor Natasha op zijn knieën in een straat in Jersey City. 

Kinderen

Een jaar later werd de liefde bezegeld met dochtertje Quinn, en drie jaar later met zoontje Daniel. Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn geweest. Zoon Daniel was acht maanden oud toen hij plotseling ernstig ziek werd. Artsen wisten lang niet wat er aan de hand was, maar uiteindelijk bleek het om een auto-immuunziekte te gaan. Hun huwelijk is volgens Dan alleen maar sterker geworden na deze heftige periode. "Ik ben ontzettend gelukkig met haar, met ons gezin en het leven dat we leiden en Daniels ziekte heeft dat gevoel bevestigd en bekrachtigd tot iets dat zo sterk is, dat ik niet wist dat het bestond," aldus Dan.

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders