Terwijl Dan Karaty volop in de (Nederlandse) schijnwerpers staat, blijft zijn grote liefde Natasha Karaty meer op de achtergrond. De twee zijn al jaren gelukkig getrouwd.

Liefde op het eerste gezicht

Dan zag haar in de zomer van 2006 een restaurant binnenkomen en was meteen verkocht. "‘Ik vond haar een heel mooie vrouw. Het was iets in de manier waarop ze hallo zei en waarop ze met mensen in gesprek ging. We waren met een groot gezelschap juryleden en choreografen van het programma en zij schoof gewoon aan en paste er meteen in. En haar lach was het hardst van allemaal," vertelt de choreograaf in een interview met Elegance. Een paar weken later sloeg de vonk pas écht over. Op kerstavond 2009 ging Dan voor Natasha op zijn knieën in een straat in Jersey City. 

Kinderen

Een jaar later werd de liefde bezegeld met dochtertje Quinn, en drie jaar later met zoontje Daniel. Maar het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn geweest. Zoon Daniel was acht maanden oud toen hij plotseling ernstig ziek werd. Artsen wisten lang niet wat er aan de hand was, maar uiteindelijk bleek het om een auto-immuunziekte te gaan. Hun huwelijk is volgens Dan alleen maar sterker geworden na deze heftige periode. "Ik ben ontzettend gelukkig met haar, met ons gezin en het leven dat we leiden en Daniels ziekte heeft dat gevoel bevestigd en bekrachtigd tot iets dat zo sterk is, dat ik niet wist dat het bestond," aldus Dan.

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

 

Een bericht gedeeld door Dan Karaty (@dankaraty) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders