Sopraan-operazangeres Laetitia Gerards (29) is op dit moment te zien als Wie is de mol?-kandidaat. Hoewel de zangeres voor het grote publiek nog ietwat onbekend was, is daar door haar deelname aan het programma verandering in gekomen. De 29-jarige woont samen met haar vriend die dezelfde passie als haar blijkt te delen.

Hoewel Laetitia haar privéleven redelijk buiten beeld houdt, is er wel een oude Instagram-post van haar en haar vriend te vinden op haar account. 

Koppel

Zo blijkt dat de operazangeres samenwoont met Thomas Beijer die meesterpianist is. Het koppel deelt dus dezelfde passie voor muziek. Zo werkten de twee zelfs samen aan het muziekwerk A lock without a key, waarbij Thomas het stuk componeerde en Laetitia de sterren van de hemel zong. 

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Operazangeres 

Vanaf haar vijfde begon Laetitia al cello te spelen en uiteindelijk studeerde ze cello aan de Young Musicians Academy in Tilburg. Op haar negentiende meldde ze zichzelf aan bij het Conservatorium van Amsterdam waar ze in 2016 summa cum laude afstudeerde in operazang. In 2020 zou ze de hoofdrol zingen in Bruid te koop! die helaas door corona uitgesteld werd. 'Ik heb al wat hoofdrollen mogen zingen, maar Marshenka was echt de leading role. Vanaf vorig jaar heb ik me hard voorbereid om die rol te gaan knallen, maar twee dagen voor de première hoorden wij dat het niet doorging', vertelde ze aan AVROTROS. 

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.