Lies Visschedijk is bekend van Gooische Vrouwen en schittert tegenwoordig ook als hoofdrolspeler in de serie Soof. Naast alle successen in haar carierre is er ook een man die haar gelukkig maakt: Aldo.

De actrice verloor op 1 juni 2013 haar echtgenoot, acteur en filmmaker Marc van Uchelen. Hij pleegde zelfmoord en Lies bleef met hun twee zoontjes Ko en Sjef achter. Lange tijd ging ze als alleenstaande vrouw door het leven, maar op de set van Gooische Vrouwen 2 liep ze Aldo tegen het lijf. 

Aldo

Lies was niet op zoek naar een nieuwe liefde, maar tijdens de opnames in Oostenrijk kon ze er niet meer omheen. 'Ik had niet verwacht dat ik ooit weer zó gelukkig zou worden, maar Aldo laat mij weer stralen. Ik ben erg verliefd. Het leven lacht me weer toe,' vertelde ze eerder aan Story. Toch volgde er een tijdje later een breuk, omdat de relatie niet scheen te werken. Na een jaar werd dit gelukkig weer hersteld en kwamen de twee weer bij elkaar. Tot op heden zijn ze gek op elkaar.

Article continues after the ad

Singel 39

Binnenkort speelt Lies een van de hoofdrollen in de nieuwe bioscoopfilm Singel 39 Eva van de Wijdeven en Waldemar Torenstra zijn te zien in de comedyfilm waarin Lies als 'Mo' die naast haar carrière weer tijd probeert te zoeken om te daten. De film is 9 mei 2019 te zien in de bioscoop.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 

Beeld: ANP