Roxeanne Hazes heeft haar grote liefde gevonden in Erik Zwennes. De tortelduifjes zijn niet alleen verloofd, maar verwachten ook hun eerste kindje samen. 

Grote liefde

De Hazes-telg had nog maar net haar relatie met Nick van Delft verbroken, toen de vonk tussen haar en Erik oversloeg. De tortelduifjes kennen elkaar via platenlabel Top Notch. Roxeanne heeft naar eigen zeggen 'heel lang' verlangens gehad naar Erik, maar het duurde even voor de twee een relatie met elkaar kregen. "Het is de meest lieve en de meest mooie persoon die ik ooit ontmoet heb. Ik mag hem gelukkig 'de mijne' noemen," aldus de zangeres over haar grote liefde. 

Zoontje

Binnen een jaar werd de liefde bezegeld met een verloving. Op dit moment liggen de voorbereidingen voor het huwelijk stil, omdat Roxeanne en Erik een kindje verwachten. "Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan," liet ze half januari weten. Het stel verwacht een jongetje. Eerder onthulde Roxeanne dat ze vorig jaar een miskraam heeft gehad.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Edwin Smulders