De tijd vliegt: de dochter van Froukje de Both is alweer twaalf jaar oud. Op Instagram deelt de presentatrice een foto van Emma.

'My girl. Vandaag word je 12 jaar. Ben supertrots op wie jij bent en mijn mooiste cadeau is om samen met jou door het leven te wandelen. Lieve Emma, ik hou van jou', schrijft de presentatrice bij een foto van moeder en dochter.

Article continues after the ad

Online liefde

Wie ook op de verjaardag taart kwam eten is de nieuwe vriend van De Both: piloot Jordy Janssen. Ze heeft hem online leren kennen. 'Ik zat nog maar twee dagen op die app toen ik een bericht van Jordy kreeg. Hij had me iets heel grappigs gestuurd waardoor ik meteen hardop moest lachen. Zó leuk. Hij heeft best botte humor en daar hou ik van. Ook was hij totaal niet onder de indruk van wie ik was', aldus De Both in een interview met Beau Monde.

Bij de McDonald's

Na een trip naar Amerika vroeg Jordy haar officieel verkering, en wel bij de McDonald's met Emma. 'Samen hebben ze een kaart geschreven en in een Happy Meal verstopt. Sindsdien hebben we een relatie. Dat is eigenlijk wel heel bijzonder hè?'

Froukje had eerder een relatie met dj Niek van der Bruggen. Maar deze relatie strandde in 2018 na zes jaar.

Bron: Instagram/Beau Monde Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.