linda de mol dochter

Hoewel Linda de Mol volop in de schijnwerpers staat, blijven haar kinderen liever op de achtergrond. Samen met regisseur Sander Vahle kreeg ze een zoon, Julian, en dochter Noa. Het is alweer een tijd geleden dat we haar op de rode loper hebben gespot, maar aan recente foto's te zien gaat het hartstikke goed met haar.

Noa Vahle

Haar socialmediaprofielen houdt Noa nu ze tiener is het liefst afgeschermd, maar op haar Facebook account én de Instagram van haar oudere broer Julian kun je weldegelijk zien hoe Noa uitgroeid tot een volwassen vrouw. Inmiddels is ze al 17 jaar en ziet ze er lang niet meer uit zoals destijds op de rode loper.

Toen

linda de mol kinderen

Nu

 

Een bericht gedeeld door Julian (@julianvahle) op

 

Een bericht gedeeld door Julian (@julianvahle) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Edwin Janssen | Hollandse Hoogte

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders