Chantal Janzen staat volop in de schijnwerpers als actrice, presentatrice, musicalster én ondernemer. Haar broer houdt daarentegen niet veel van media-aandacht, en dat is misschien wel de reden dat weinig mensen van zijn bestaan weten. 

Hechte familieband

De blondine heeft een hechte band met haar broer Roger. De twee groeiden op in het Limburgse Tegelen. Chantal verruilde het dorp voor het grote Amsterdam om daar het musicalvak te leren. Dat viel haar destijds niet mee, mede doordat ze haar broer miste. "Ik had er veel moeite mee steeds van huis te gaan. Ik heb zo'n leuke jeugd gehad en nog altijd een fantastische band met mijn ouders en mijn broer", vertelde ze in een interview met Metro. 

Kersverse tante

Chantal heeft haar grote liefde Marco aan haar grote broer te danken. Chantal en Marco leerden elkaar kennen via Roger. De presentatrice is sinds kort ook de trotse tante van Lennon, het zoontje van Roger. Hoewel er nauwelijks foto's van Chantals broer te vinden zijn, verschijnt neefje Lennon wel regelmatig op haar socialmediakanalen.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders