Zondagavond tijdens de aflevering van ‘Boer zoekt Vrouw’ zagen nog 3,4 miljoen kijkers hoe de vrolijke vrachtwagenchauffeur Harrold afgewezen werd door Steffi. Gelukkig was dit liefdesverdriet van korte duur, want tijdens een truckfestival liep hij afgelopen zomer de 22-jarige Rachelle tegen het lijf.

Door: Daphne Dorgelo (Libelle)

Article continues after the ad

'Het was echt een pareltje geweest', zei de bedroefde Harrold nog tijdens de uitzending zondagavond van Boer zoekt Vrouw. Maar uiteindelijk bleek Rachelle pas écht de vrouw te zijn die Harrolds hart sneller doet kloppen. Zondagavond, na de aflevering, maakte hij dat  zelf met een appje bekend aan zijn vriendenkring in Keldonk.

Zomer

Ook verscheen de relatie op zijn Facebookpagina. Sinds 18 augustus lijkt Harrold samen te zijn met de brunette. Hij wordt dan ook volop gefeliciteerd op het internet. Dat heeft even mogen duren, want de stapelverliefde trucker heeft het een tijd verborgen moeten houden: 'Uit eten lag toen wat minder voor de hand dan Chinees halen, en als je samen thuis eet leer je elkaar toch wat sneller beter kennen.'

Woonzorgcomplex

Harrold woont niet ver van Steffi, maar ook zijn nieuwe liefde Rachelle woont niet ver weg: een halfuurtje verderop. Dit keer is hij alleen niet gevallen voor een boerin, maar voor een verzorgster bij een woonzorgcomplex. Maar dat vindt Harrold zeker niet erg. Hij vindt het belangrijk dat ze ook ‘een eigen leven’ heeft: 'In de vorm van werk. Ze hoeft dus niet klaar te zitten met het eten op het moment dat ik ‘s avonds een keer thuiskom', zei hij eerder.

Wat hij wel zocht? 'Iemand met wie ik lief en leed kan delen, die ik geluk kan geven en waar ik bovenal veel plezier mee kan beleven.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: KRO-NCRV | Door: Libelle