Het lijkt erop dat Ronnie Flex weer gelukkig is in de liefde. Hij is namelijk aan het daten met de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Demi de Boer deelt een lieve foto van de twee tortelduifjes op haar sociale media.

Op het kiekje is te zien dat de twee het erg gezellig hebben in een restaurant. “Terugblik naar mijn verjaardag”, schrijft de verliefde dochter van Ronald bij het bericht op Instagram.

Article continues after the ad

Nieuwe schoonzoon

De twee ontvangen veel felicitaties van hun volgers. Aan Shownieuws bevestigd Ronald de Boer dat hij dat Ronnie inderdaad zijn nieuwe schoonzoon mag noemen. Hij heeft hem zelfs al ontmoet. “Ik heb hem een keertje gezien, aardige jongen. Twee of drie maanden geleden bij een clipopname.”, laat hij weten.

Famke Louise

De rapper had eerder een relatie met Famke Louise. Eind 2018 kwam naar buiten dat de twee een relatie hadden, maar al snel gingen er geruchten rond dat de twee alweer uit elkaar zouden zijn. Vervolgens kwam in april 2019 het hoge woord eruit en maakten Ronnie en Famke bekend uit elkaar zijn. De geruchten hierover speelden al langer, omdat Ronnie destijds onverwacht vader werd van een dochtertje, Nori, bij een andere vrouw. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

tb to my bday❤️

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer) op

Bron: Instagram, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.