Op televisie, op de cover van tijdschriften en op de planken: Chantal Janzen staat volop in de spotlights. Dat geldt echter niet voor de rest van haar familie. De duizendpoot deelt een zeldzame foto van haar moeder. En of de twee op elkaar lijken, qua uiterlijk? Kijk en oordeel zelf.

Leuke jeugd

Chantal groeide op in het Limburgse Tegelen, samen met haar broer Roger en ouders Joke en John. De BN'er verruilde het dorp voor het grote Amsterdam om daar het musicalvak te leren. Dat viel haar destijds niet mee, mede doordat ze haar familie miste. "Ik had er veel moeite mee steeds van huis te gaan. Ik heb zo'n leuke jeugd gehad en nog altijd een fantastische band met mijn ouders en mijn broer", vertelde ze in een interview met Metro. 

Bijzondere boodschap

De blondine, die onlangs is bevallen van zoontje Bobby, houdt haar familie zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Toch deelde ze ter ere van Moederdag een kiekje van haar moeder Joke. "Op een onbewaakt moment maakte ik deze foto, toen we samen op vakantie waren. Dat ze zo stiekem zit te genieten vind ik zo mooi om te zien," schrijft ze bij de foto. "Omdat zij ons zoveel liefde gaf en geeft, kunnen mijn broer en ik weer zoveel liefde aan onze kindjes geven. Mama wij houden van jou."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders