André van Duin bereikt wekelijks een miljoenenpubliek met Heel Holland Bakt. Achter de schermen is de presentator al jaren gelukkig met zijn echtgenoot Martin Elferink.

Huwelijk

André neemt Martin af en toe mee naar een première, maar verder blijft zijn echtgenoot vooral op de achtergrond. De twee leerden elkaar in 2003 kennen. Na een relatie van drie jaar stapten ze in het huwelijksbootje, waar slechts een handjevol vrienden bij aanwezig was. 

Leeftijdsverschil

Martin is zeventien jaar jonger dan André. "Ons leeftijdsverschil speelt qua interesses of belevingswereld geen rol. We houden beiden van lekker eten en een borreltje en voor ons geen verre reizen, maar hooguit af en toe een stedentripje of een weekeinde bij de woonboot in Aalsmeer," zegt de grappenmaker in het AD over het grote leeftijdsverschil. 

Article continues after the ad

Verschillend

André en Martin verschillen op veel vlakken van elkaar. "Hij houdt van films vol narigheid, terwijl ik van de vrolijkheid ben. Als hij weer zo'n drama bekijkt, denk ik: godalle-machtig waar je het geduld voor hebt. Net als met lezen: hij verslindt dikke pillen, terwijl ik slechts één boek heb gelezen: Alleen op de wereld," aldus André.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders