Rico Verhoeven dochters

De vlag kan uit, de taart kan op tafel: het is feest in huize Verhoeven. Het dochtertje van Rico (31), Jazzy, mag namelijk alweer zes kaarsjes uitblazen.

Kleine meisjes worden groot, zo merkt ook de bokser. Rico schrijft bij het kiekje van zijn dochter: 'Ik heb geen idee waar de tijd is gebleven, maar vandaag word je alweer zes jaar. Ik hou zoveel van je en kan niet trotser zijn.'

Article continues after the ad

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor Jazzy. Zo reageert Jada Borsato, de dochter van Marco en Leontine: 'Gefeliciteerd met Jazzy!! 🥳💕.' Ook Najib Amhali laat van zich horen. 'Van harte bro ❤️', laat de cabaretier achter onder de post.

Minder zien

Rico en zijn vriendin Jacky Duchenne (34) waren 13 jaar samen toen ze besloten uit elkaar te gaan. Dat betekent dus ook dat de kickbockser zijn kinderen een stuk minder ziet, waar hij het behoorlijk lastig mee heeft. 

Doet wel pijn

Rico herkent zich dan ook in het nummer 'Thuis' van André Hazes, zo vertelde hij op Radio 538. 'Ik weet dat mijn kinderen dat ook hebben', aldus Verhoeven. 'Dat doet wel wat met mij. Ik heb de eerste stapjes van mijn zoon niet gezien, omdat ik toen niet thuis was. Je moet er niet te lang bij stilstaan, maar als je erbij stilstaat doet dat wel pijn.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.