Kleine meisjes worden groot, zo ook de dochter van Caroline Tensen (56). Haar dochter (Char)lotte bereikt vandaag een bijzondere mijlpaal: ze mag namelijk alweer dertig kaarsjes uitblazen.

En om dat te vieren deelt Caroline een nieuw kiekje, maar ook wat prachtige foto's uit de oude doos. 'Deze mooie lieve vrouw is vandaag 30 geworden 🎉 Gefeliciteerd lief kind! Ben dankbaar dat ik jou mocht krijgen #teljezegeningen #blijfgezond #ooitgaanwehetvieren @lottewisse', schrijft ze bij de post op Instagram.

Felicitaties

Caroline kan rekenen op heel wat gelukswensen. Zo schrijft Ruth Jacott: 'OMG!!!!!!! Wat vliegt de tijd toch snel voorbij.Van Harte Gefeliciteerd met je beauty van een dochter. Geniet van elkaar❤️🎉.' Ook andere BN'ers zoals Chantal Janzen en Nicolette van Dam laten een felicitatie achter. 'Hieperdepiep voor jouw prachtige Lot 💖🎂', reageert ook Quinty Trustfull onder meer.

Grootste wens

Tensen is een gelukkig mens, maar toch ontbreekt er nog wel íets in haar leven. De presentatrice zou namelijk dolgraag oma worden, maar of die wens in vervulling gaat, is nog maar de vraag. Charlotte stond nu namelijk niet echt te springen om moeder te worden. Aan Weekend liet Caroline weten: 'Ik wil ontiegelijk graag oma worden, en het liefst natuurlijk van Charlotte, want zij is mijn eerste kind. Op een gegeven moment dacht ik echter: nou, dat gaat dus niet gebeuren.'

Article continues after the ad

Twijfel

Toch is er nog wel een kans voor de Een tegen 50-presentatrice: Charlotte is namelijk steeds meer en meer aan het twijfelen. 'Ik laat het gewoon over me heen komen', aldus de dochter van Tensen. 'Ik weet niet wat er gaat gebeuren, want ik leef nu. Nee, ik ben niet gestopt met de pil. Laat ik eerst maar even mijn eigen leven op orde krijgen, daarna zien we wel verder.'

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.