Gisteren was een feestelijke dag in huize van Persie. De dochter van Robin en Bouchra mocht namelijk alweer twaalf kaarsjes uitblazen, zo laat de voormalig profvoetballer weten op Instagram.

Dochter Robin van Persie

'Happy birthday my favorite princess ❤️ Superrrr proud of you! 12 🥳💫 ', schrijft hij bij wat gezellige kiekjes van de jarige Dina.

Tekst gaat verder onder de post.

Gelukswensen

De felicitaties stromen binnen onder de post. Zo reageert Patrick Kluivert: 'Brada van harte gefeliciteerd met mijn vlinder 🦋 🎂❤️🎉🎊.' Ook onder meer Britt Dekker, Badr Hari en Nicky Romero laten gelukswensen achter.

Article continues after the ad

Zangeres

Voordat Robin van Persie uitgroeide tot een voetballer van wereldformaat was zijn vriendin Bouchra zangeres. Toen de Rotterdamse schone een relatie kreeg met Robin en het stel in 2004 naar Engeland verhuisde, zette ze haar zangcarrière op een laag pitje. Nu de 38-jarige Robin is gestopt met voetballen, is daar verandering in gekomen en zit Bouchra eraan te denken haar zangcarrière weer op te pakken. ‘Het gaat bij mij nu wel kriebelen om zelf weer dingen te gaan ondernemen,’ vertelde Bouchra in 2019 aan Story. De twee hebben twee kinderen samen: Shaqueel van 15 en Dina dus van 12.  

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.