Robbie, de dochter van Leco van Zadelhoff, mocht afgelopen weekend twaalf kaarsjes uitblazen. Ter ere van haar verjaardag deelde hij een prachtige foto van zijn grote dochter.

Groot gezin

De visagist van de sterren is dol op zijn dochter Robbie, van wie hij samen met zijn ex Rob de vader is. Het meisje heeft ook twee moeders, twee stiefmoeders en twee halfzusjes. Robbie's biologische moeder is Sjamke, die destijds een relatie had met de zus van Rob, Jennet. Sjamke en Jennet wilden dolgraag een kind en daarom kwamen de dames op het idee om Rob te vragen als vader: omdat hij en Jennet broer en zus zijn, zou de baby met Sjamke als biologische moeder toch ook het DNA van Jennet krijgen. Inmiddels is dat alweer 12 jaar geleden!

Beeld: Edwin Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP