Het is alweer 30 jaar geleden sinds de legendarische danslift uit Dirty Dancing. Jennifer Grey zag er als Baby prachtig uit in de film, maar ook haar dochter Stella is door een ringetje te halen. 

Actrice Jennifer Grey en acteur en regisseur Clark Gregg trouwden in 2001 en kregen datzelfde jaar in december hun dochter Stella Gregg. De inmiddels 16-jarige meid heeft niet alleen haar mooie uiterlijk van haar moeder geërfd, ze kan ook nog eens goed acteren. Ze wil dan ook graag in de voetsporen van haar beroemde vader en moeder treden. En dat lukt haar aardig.

Samen met haar vader speelde ze namelijk in 2013 in de film Trust Me en dit jaar was ze te zien in de televisie-serie Agents of S.H.I.E.L.D. Ook hierin speelde ze samen met haar vader.

 

A @clarkgregg sandwich on the set of @agentsofshield 📷 @jjward12

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Beeld: ANP | Bron: Libelle

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP