Frans Bauer had dit weekend iets te vieren. Zijn broer Dorus is was gisteren jarig. "Gefeliciteerd op naar de 100!", laat de zanger weten.

Sterke band

Frans heeft een sterke band met zijn broer. Volgens de zanger verschillen ze enorm: "Mijn broer zou hier gewoon rustig een boek kunnen lezen. Ik zou na een paar minuten al afgeleid zijn. Hé, een vlinder! Ik wil niets van de wereld missen, dat is mijn motto.'' Toch kunnen ze niet zonder elkaar. "We deelden vroeger samen een kamer, waren altijd op elkaar aangewezen," vertelt Dorus tegenover het AD. 

51 jaar

De zanger plaatst een foto van zijn broer, die gisteren 51 kaarsjes mocht uitblazen. 

 

Vandaag is mijn broer jarig!! Hiep hiep hiep hoera!! Gefeliciteerd op naar de 100!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Beeld: Edwin Smulders

Het was vorige week al een onderwerp waar men, inclusief Story, niet over uitgesproken raakte. Wáár was Sander, de Nederlandse vlam van Sylvie, tijdens haar 40ste verjaardag? Nu wordt maar al te goed duidelijk hoe de vork in de steel zit... De twee zouden niet langer samen zijn.

De relatie tussen Sylvie en de arts lijkt geen lang leven beschoren. Het is nog maar net bekend dat de twee met elkaar aanpappen, voordat er alweer de geruchten de wereld in worden geholpen dat Sylvie er een punt achterzet. En dat terwijl ze in hem een tweede Rafael, haar grote liefde, vond.

Tijdens haar verjaardagsspeech viel de naam van Sander immers al geen één keer. Iedereen werd uitvoerig bedankt. Haar broer, haar ouders, haar vrienden. Allen stonden ze haar bij in goede én slechte tijden. Maar voor Sander was er geen plek... Nu is duidelijk waarom: de stekker is uit de relatie getrokken aldus het Duitse blad Gala.

Sylvie zal zoals altijd haar mond houden over haar privéleven, maar zoals je ondertussen gewend bent is er altijd wel een 'intimi' die verslag doet van de huidige stand van zaken... Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: Peter Smulders