Miljuschka Witzenhausen (35) is moeder van dochter Felina (8) en zoon Rembrandt (10). Hoewel ze haar kinderen niet vaak laat zien in de media, deelt ze nu een prachtige foto van haar dochter.

Sinds 2017 is de presentatrice samen met videoproducer Philip van Ierschot, haar kinderen kreeg ze met haar ex, Tycho Veldhoen.

Model

Bij de foto van Felina schrijft de trotse moeder: ‘Gossiepossie kind wat word je groot. Staat ze daar opeens als een onbedoeld model.’ Ze zet er verder nog bij: ‘Doe er een hek omheen’ en ‘Zo nog niet bewust van haar eigen schoonheid’.

Groot

Dat haar kinderen ouder en groter worden, vindt Miljuschka soms lastig. Aan Flair vertelt ze: '"Laat mij maar, mam’, zegt Rembrandt. Hij pakt de boodschappentas uit mijn handen en draagt hem naar de keuken. Hij is alweer tien. Wat is de tijd snel gegaan. Mijn kleine mannetje is in een razend tempo in een grote jongen veranderd. Ook mijn kleine meisje is geen hummeltje meer. De tijd van fruithapjes voor haar maken, is voorbij. Tegenwoordig helpt ze mij bij het fruit snijden voor de appeltaart en bij andere kookklusjes. Ik vind het enerzijds heerlijk dat ze alweer zo groot zijn. Dat ik ze hun eten niet meer hoef te voeren, maar dat ze zelf eten. Dat het niet langer een kruistocht is om ze op tijd aangekleed krijgen. Dat ik geen ‘mam, ik ben kláár!’ meer hoor als ze op de wc zitten. Want ze doen het allemaal zelf. Ze willen het zelf doen en dat moet ook. Dat hoort bij groot worden. Al valt het me weleens zwaar, dat ze aan dat getuttel van mij steeds minder behoefte hebben.'

Article continues after the ad

Miljuschka samen met haar dochter en zoon:

Door: VIVA | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.