Thijs Römer en Katja Schuurman zijn de trotse ouders van Sammie. Het meisje is zeven jaar en al een grote meid! Zó ziet Sammie er tegenwoordig uit. 

Favoriete moment

De blonde Sammie heeft twee ouders die dol op haar zijn. "Mijn favoriete moment met haar is wanneer we samen in bad zitten. Dan spelen we uren. Liedjes zingen, balletjes overgooien. Dan giert die kleine van het lachen," zegt Katja over haar dochter in een interview met Veronica Magazine.  

Bekende ouders

Een kind zijn van twee BN'ers, is niet altijd makkelijk. “Via via hoorde ik een tijdje geleden dat Sammie bij een kindje thuis was waar ze met iets wilde spelen. Toen dat niet mocht heeft ze gezegd: ‘Maar mijn moeder is Katja Schuurman!’“ De presentatrice heeft toen hard opgetreden. "Toen heb ik haar wel even streng toegesproken en verteld dat ze voor mij heel speciaal is omdat ze mijn kind is, maar dat ze niet specialer is dan andere kinderen omdat haar moeder toevallig Katja Schuurman is."

Uit elkaar

Katja beviel in april 2010 van Sammie. Enkele maanden eerder had Katja helaas een miskraam. Thijs en Katja gingen in 2015 definitief uit elkaar. Inmiddels is Thijs gelukkig met ballerina Igone de Jong, Katja is al een tijdje samen met kok Freek van Noortwijk. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders