Afgelopen weekend werd de jongste spruit van Jim Bakkum (32) en Bettina Holwerda (41) één jaar, en vandaag mag hun dochter Posy alweer vijf kaarsjes uitblazen. Dat vieren de trotse ouders met een reeks mooie foto’s van het meisje, voor wie de felicitaties én complimenten binnenstromen.

“Werd mijn baby 1 maart alweer één, wordt mijn andere ‘baby’ vandaag op 3 maart alweer vijf…”, begint de trotse vader bij de kiekjes. “Posy, liefste liefste Poos, als ik van tevoren had mogen omschrijven wat voor dochter ik zou willen, dan had ik haar als jou omschreven. Ik ben zo ongelofelijk trots op het feit dat ik jouw vader mag zijn. Net als bij jouw broer en zusje.”

Article continues after the ad

Tijd vliegt

Jim vervolgt: “Ik ben zo blij dat je net zo gek op ‘kjoelen’ bent als ik. Ook al ben ik aan het werk en kom je tussendoor lekker bij me, ik leg alles stil… Mensen, mijn oudste dochter is vijf geworden. Soms kan ik niet bevatten hoe snel het gaat. Maar zo dankbaar voor deze meid. Vandaag en zondag (dan vieren we het) is het haar dag!”

Meisje-meisje

Ook Bettina schrijft een liefdevolle tekst voor haar dochter op Instagram. “M’n liefste, grote meisje is vijf! Vijf jaar geleden begonnen de weeën nu ongeveer en zes uur later was ze er. En hoe (relatief!) makkelijk deze bevalling was, zo makkelijk is zij ook. Ons ontzettend grappige, gematigde, liefdevolle, meisje-meisje, dat altijd voor het raam staat te zwaaien al gaan we even boodschappen doen en je dan in je armen springt als je weer terugkomt. Die de beste vragen en uitspraken heeft (mama, bestaat er ook laagtevrees?). En die óns zangles geeft. Die een jaar geleden ineens van klein meisje naar groter meisje ging, omdat er een nòg kleiner meisje bij kwam. Wat ben ik gek op haar.”

Mixje

De felicitaties voor de kleine Posy stromen binnen onder beide posts. “Hoera voor lieve leuke Posy!”, reageert Chantal Janzen. Een fan vult aan: “Van harte gefeliciteerd met je oudste jarige dochter!” Ook benoemen volgers massaal hoe “prachtig” en “mooi” het meisje is. “Echt een mixje van jullie!”, valt iemand op.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.