Peter Jan Rens heeft twee dochters met zijn vrouw Virginia. Hun oudste dochtertje Djelisa is te zien geweest in hun realityserie. Maar wat bijna niemand weet, is dat de presentator nog een dochter heeft. 

Donor

Peter Jan heeft een dochter van 37 jaar, Lutein Seilenna van Kranen. Anders dan met de kinderen die hij met Virginia kreeg, is hij nooit echt een vader voor zijn oudere dochter geweest. "Ik was alleen de donor voor twee vrouwen die met elkaar samenleefden. De afspraak was dat ik er verder nooit meer iets mee te maken had," vertelt hij tegen Nu.nl. 

Puberteit

De presentator had aanvankelijk niets met Lutein te maken, totdat haar moeders uit elkaar gingen. "Toen zeiden ze:  'Hier heb je je kind'. Toen heb ik haar voor een deel opgevoed en haar door de pubertijd gehaald." Lutein koos op haar zestiende voor haar moeder. Een keuze die Peter Jan wel begrijpt. "Het is geen pretje de dochter van Peter Jan Rens te zijn. Lutein zei altijd: 'Ze vragen niet hoe het met mij gaat, maar hoe het met mijn vader gaat.' De druk is hoog hoor. Ik had in die tijd permanent fotografen voor de deur. Maar ik weet niet wat er was gebeurd als ik niet bekend was geweest. Tussen haar moeder en mij was natuurlijk totaal geen liefde."

Schijnwerpers

Lutein is inmiddels 37 jaar en heeft ook kort in de schijnwerpers gestaan. De dochter van Peter Jan volgde acteerworkshops en zang- en danslessen. Ze was te zien in reclamespots, danste in het KRO-programma Het Gevoel Van en presenteerde belspelprogramma's. 

Dit is de dochter van Peter Jan Rens: 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders