Dean Woesthoff, zoon van Dinand Woesthoff en wijlen Guusje Nederhorst, is vandaag 17 jaar geworden. Zijn vader schrijft een emotioneel bericht aan zijn jarige zoon.

'Happy Birthday Dean,' begint de zanger. 'Kijk naar jezelf. Zie je het ook? Voel jezelf. Voel je het ook? Je bent er bijna klaar voor. Je sprong uit het nest. 17 jaar vandaag. Pracht gast ben je. Blijf je nog even? Ik hoop het zo.' Dinand deelt daarbij een foto van hem en zijn zoon. 

Article continues after the ad

Overlijden

Het is ruim zestien jaar geleden dat Guusje overleed. De actrice, bekend geworden door haar rol van Roos in GTST, overleed zeven maanden nadat ze met haar grote liefde Dinand Woesthoff zoontje Dean had gekregen. 

Blijvende herinnering

Op de dag dat ze 35 zou zijn geworden, werd Guusje begraven in Den Haag, waar Dinand nog elk jaar rozen voor haar neerlegt. Het was ook Dinand die in 2007 de Guusje Nederhorst Foundation oprichtte, als blijvende herinnering aan de geestelijke moeder van Woezel en Pip. De stichting heet nu Het Vergeten Kind en zamelt geld in voor de meest kwetsbare kinderen in Nederland. Zo houden Dinand, zijn huidige vrouw Lucy en ook Johnny de Mol de herinnering aan Guusje levend. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.