Ben Saunders won in 2011 het eerste seizoen van The Voice of Holland, maar daar heeft zijn dochtertje Stacey niet veel van meegekregen: ze was destijds drie jaar. Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder. Hoe ziet Stacey er nu uit?

Stacey werd op 23 november 13 jaar. De zanger wenste zijn dochter een fijne verjaardag. '13 jaar vandaag, gefeliciteerd mijn meisje', schreef hij op Instagram. 'Hou van jou mijn baba.' Daarbij plaatste hij een foto van zijn tienerdochter. Zijn fans overladen haar met felicitaties, en het valt velen op hoe knap ze is. 'Wat een mooie jonge vrouw,' reageert een van Bens volgers. 

Article continues after the ad

Samengesteld gezin

Stacey is de oudste dochter van Ben. Ook heeft hij een stiefdochter, Nikia, die zijn vriendin Janita kreeg uit een eerdere relatie. Ben en Janita leerden elkaar eind 2014 kennen. 'Janita is een fantastische stiefmoeder voor mijn dochtertje Stacey. En ik probeer een goede stiefvader te zijn voor haar dochter Nikia. De twee meisjes zijn zelfs hartvriendinnetjes van elkaar geworden', zei Ben in februari 2016 in Story. Ben en Janita kregen in maart 2018 een zoontje, Benji Ray Saunders.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.