Het is ondertussen al 30 jaar geleden dat Jennifer Grey acteerde in ‘Dirty Dancing’, dus was het hoog tijd om eens te kijken hoe het anno 2017 met de vertolkster van Frances ‘Baby’ Houseman gaat.

Jennifer Grey was 27 jaar toen ze wereldberoemd werd door haar rol in ‘Dirty Dancing’. En ze heeft naar eigen zeggen nog steeds ‘the time of her life’. ‘De film heeft voor ontzettend veel plezier gezorgd in het leven van miljoenen mensen, en dat raakt me nog elke dag’, aldus de actrice.

Toch is Jennifer na het hele succes van de film een beetje in de anonimiteit terechtgekomen, en dat komt volgens haar door haar plastische chirurgie. In 1989 heeft ze een neuscorrectie laten doen, en dat heeft een averechts effect gehad op haar carrière. ‘Ik ging als een beroemdheid de operatiezaal binnen en kwam volledig anoniem buiten.’

‘De operatie was een regelrechte hel. Nu ben ik een actrice die ooit beroemd was, maar die door niemand herkend wordt omwille van haar plastische chirurgie.’ Afgelopen weekend was de actrice te gast op het galabal van het Benjamin Millepied And L.A. Dance Project, en ook daar kwam haar ingreep ter sprake. Verschillende van haar fans hebben na afloop van het evenement gereageerd op sociale media. ‘Baby, wat zie jij er anders uit’, aldus verschillende ‘Dirty Dancing’-fans.

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders