Als Frans Bauer niet op het podium staat, is hij met zijn vrouw en vier kinderen. De volkszanger is een familieman en geniet met volle teugen van zijn gezin. 

Lees ook: Frans Bauer maakt zich zorgen

Goede vader

Frans heeft vier zoons met zijn vrouw Mariska: Christiaan, Jan, Frans en Lucas. Ondanks zijn drukke schema doet hij zijn uiterste best om er voor zijn kinderen te zijn. Hij heeft gevoel dat hij daarin is geslaagd. “Ik heb wel het gevoel dat ik hetzelfde ben als mijn vader, dus ik heb wel het gevoel dat ik een goede vader ben,” zegt Frans in een interview met Nu.nl. 

Balans

Een goed evenwicht is volgens de zanger het geheim. “Je moet alles wat je doet zo goed mogelijk proberen in te plannen, zodat het fijn blijft om te doen en zodat je ook een goede balans hebt tussen het gezinsleven en je werk,” aldus Frans, die in 2009 is uitgeroepen tot Papa van het Jaar. 

Gezinsfoto

Dat Frans een goede vader is, hebben we allemaal kunnen zien in de realitysoap De Bauers waar het allemaal draaide om het gezinsleven. Toen waren de vier zoons van Frans en Mariska nog klein, maar inmiddels is er veel veranderd. Oudste zoon Christiaan is al 15 jaar! Trotse moeder Mariska deelt een foto van haar vier jongens. Wat zijn ze groot geworden! 

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders