Als Frans Bauer niet op het podium staat, is hij met zijn vrouw en vier kinderen. De volkszanger is een familieman en geniet met volle teugen van zijn gezin. 

Article continues after the ad

Lees ook: Frans Bauer maakt zich zorgen

Goede vader

Frans heeft vier zoons met zijn vrouw Mariska: Christiaan, Jan, Frans en Lucas. Ondanks zijn drukke schema doet hij zijn uiterste best om er voor zijn kinderen te zijn. Hij heeft gevoel dat hij daarin is geslaagd. “Ik heb wel het gevoel dat ik hetzelfde ben als mijn vader, dus ik heb wel het gevoel dat ik een goede vader ben,” zegt Frans in een interview met Nu.nl. 

Balans

Een goed evenwicht is volgens de zanger het geheim. “Je moet alles wat je doet zo goed mogelijk proberen in te plannen, zodat het fijn blijft om te doen en zodat je ook een goede balans hebt tussen het gezinsleven en je werk,” aldus Frans, die in 2009 is uitgeroepen tot Papa van het Jaar. 

Gezinsfoto

Dat Frans een goede vader is, hebben we allemaal kunnen zien in de realitysoap De Bauers waar het allemaal draaide om het gezinsleven. Toen waren de vier zoons van Frans en Mariska nog klein, maar inmiddels is er veel veranderd. Oudste zoon Christiaan is al 15 jaar! Trotse moeder Mariska deelt een foto van haar vier jongens. Wat zijn ze groot geworden! 

Beeld: Peter Smulders