Ellemieke Vermolen (44) is maar wat trots op haar kroost. En terecht, want wat zijn haar twee zoons alweer groot geworden! Toch heeft haar gezinsgeluk nog altijd een zwart randje.

'Onze boy’s @sergioherman to the moon and back # boysmom #proudmom', schrijft de blondine bij het prachtige plaatje. Rechts is de inmiddels alweer 11-jarige Noah te zien en links prijkt zoontje Zenna van negen.

Article continues after the ad

Terecht trots

Volgers snappen wel dat Ellemieke maar wat graag pronkt met haar kinderen. 'Terecht trots op je drie prachtige zonen! 🤍🤍🤍', schrijft iemand. Een ander merkt op: 'Knappe jongens...de meiden staan straks voor de deur!'

Trauma

Drie jaar geleden verloren Vermolen en haar echtgenoot Sergio Herman hun zoontje Josha. Vlak voor de uitgerekende datum bleek het hartje van hun kindje niet meer te kloppen. Samen met Sergio probeert ze het trauma te boven te komen. 

Groot verlies

Sergio vertelde in de zomer van 2017 openhartig over dit verlies. 'Die dag dat Ellemieke me belde met het nieuws zal ik nooit meer vergeten. De eerste veertien dagen na de bevalling kwam ik zonder slaappil de nacht niet door. Toen ik weer begon te werken, stond ik elke avond onder de douche te kotsen van ellende omdat ik die verschrikkelijke beelden van de bevalling en ons dode kindje weer voor me zag.' Uit een eerdere relatie heeft de bekende chef-kok nog een zoon Boy en een dochter Moon.

Noah samen met zus Moon:

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.