We kennen Rob de Nijs als acteur en zanger van hits als Malle Babbe en Banger hart. Met zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk kreeg hij twee zoons, Robert (34) en Yoshi (31). In 2012 kwam de kleine spruit Julius (5) ter wereld. Dit is het zoontje met zijn derde echtgenote Henriëtte.

Lees ook:  Zo zien de kinderen van Lyndsey Pfaff er nu uit

Robbert

Ook oudste zoon Robbert is terug te vinden in de studio. Dat heeft hij vast niet van een vreemde...

Yoshi

Zoon Yoshi is autistisch Yoshi is autistisch. Samen met zijn moeder en de ex van Rob schreef hij hier in 2007 een boek over. Dit heet De Wereld Volgens Yoshi. 'Yoshi heeft me laten zien dat je ook als je niet perfect bent, volwaardig kunt zijn', zei Rob over zijn zoon in een interview.

 

Mischa Schoemaker (ANP)

Julius

Julius is pas 5 jaar oud en daarmee de benjamin van de familie. 

Patrick Harderwijk (Hollandse Hoogte)

Bron: Libelle | Beeld: Facebook, ANP, Hollandse Hoogte & Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders