Beau van Erven Dorens is de grote winnaar van het Gouden Televizier-Ring Gala 2018. Voor Beau five days inside kon hij de Gouden Televizier-Ring én de Zilveren Televizier-Ster in zijn zak steken.

Door: Faye Heijnis (Libelle

Zijn vrouw Selly en zoons Jan Arie, Bobbie, Bram en Tijn waren bij het gala om hun man en vader te steunen. Wat zullen ze trots zijn!

Article continues after the ad

Heftige tijd 

Beau en Selly zijn in 1994 met elkaar getrouwd. Toen beloofden ze elkaar trouw in voor- en tegenspoed. En tegenspoed is er helaas ook geweest. In 2012 werd bij Selly borstkanker ontdekt. Gelukkig werd ze een jaar later schoon verklaard. 'Zo’n bericht zet je hele leven op z’n kop', vertelt Beau over die heftige tijd tegen Story. 'Ik probeerde er zoveel mogelijk voor haar te zijn en ging met alle behandelingen mee.'

Tweelingbroers

En och, wat heeft het stel toch knappe jongens op de wereld gezet: de 17-jarige tweeling Bram en Tijn en hun broertjes Bobbie (15) en Jan Arie (13) zagen er alle vier zo stoer uit in hun smoking tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Beau mag zijn handen dichtknijpen. En dus niet alleen om de gewonnen ringen!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)