Ooit waren Pauline, Bo, Kimberly, Leslie en Florine Echte Gooische Meisjes, inmiddels zijn ze Echte Gooische Moeders. De dames zijn weer terug met een realityserie, maar drie sterren uit de eerste reeks ontbreken: Renée, Nathalie en Stephanie. Hoe gaat het nu met ze?

Waar de Echte Gooische Moeders hun leven allemaal hebben verrijkt met een man, kind(eren) en prachtig huis, hebben ook Stephanie, Nathalie en Renee de afgelopen jaren niet stilgezeten. De vriendinnen van de originele Echte Gooische Meisjes werden in seizoen 2 aan de ‘cast’ toegevoegd en kregen daar stuk voor stuk hun eigen verhaallijn. Zo zocht Nathalie een andere hobby dan paardrijden en ging ze aan de slag met een coach, gaf Stephanie ons een inkijkje in het voorbereiden van haar bruiloft en ging Renee op zoek naar haar prins op het witte paard én blies ze haar modellencarrière nieuw leven in.

Van 't Gooi naar Amsterdam

Inmiddels zijn ook zij tien jaar ouder en is er de afgelopen jaren veel gebeurd. Zo besloot Renee aan het einde van seizoen 2 dat de modellenwereld toch niets voor haar was. Toch is op haar Instagrampagina te zien dat ze inmiddels weer modellenwerk doet. En dat is niet het enige. Net zoals haar vriendinnen Pauline, Bo, Kimberly, Leslie en Florine, is ook Renee inmiddels een Echte Gooische Moeder, al heeft ze Het Gooi inmiddels wel verlaten voor het bruisende Amsterdam.

Veel veranderd

Ook het leven van Stephanie en Nathalie is de laatste jaren veel veranderd. Zo lijkt Stephanie, afgaande op de foto’s op haar Instagram, niet meer samen te zijn met haar verloofde Maurits. Of het ooit tot een bruiloft is gekomen is helaas niet bekend. Ook weten we niet of er inmiddels wél een man in het leven van de Gooische vrouw is. Bij wie dit wel het geval is, is bij ‘paardenmeisje’ Nathalie. Naast dat ze nog steeds beste vriendinnen is met Kimberly, is Nathalie ook gelukkig in de liefde en woont ze nog altijd in Het Gooi.

Article continues after the ad

Renée

Stephanie

Nathalie

Beeld: RTL | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.