Martijn Krabbé heeft met ex Amanda vier kinderen: dochters Michelle (12) en Jasmijn (10) en zoons Bickel (17) en Achilles (8). Op Instagram komen regelmatig gezellige kiekjes voorbij waarop je kunt zien hoe de oogappels van de presentator er tegenwoordig uitzien. Hierbij een overzicht.

Bickel

De inmiddels 17-jarige Bickel besloot er destijds voor om niet met zijn jongere broer en zusjes te verhuizen naar de woning van moeder Amanda in Brabant, maar om bij zijn vader in Amsterdam te blijven. Daar had hij immers al een (sociaal) leven opgebouwd.

Michelle

Michelle was de eerste van het gezin die besloot om bij haar moeder in Waalre te gaan wonen. Enne, die looks heeft ze niet van een vreemde!

Jasmijn

Net als haar oudere broer en zus laat Jasmijn graag haar gezicht op social media zien. Kunnen haar volgers meteen haar jaloersmakende vakantiefoto's bekijken.

Achilles

De jonge Achilles wordt langzaam een tiener en da's te zien. Met een stoere blik in zijn ogen tuurt 'ie zo de camera van zijn vader in.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders