Als Jan Smit niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. 

Gezinsfoto

De broer van Monique Smit deelt vandaag een prachtige gezinsfoto. Doordat zijn collega ziek is, heeft hij ineens meer tijd om met zijn gezin door te brengen. "Vinden ze thuis niet zo erg! En ik stiekem ook niet," schrijft hij bij de foto met zijn kinderen en vrouw. Door zijn werk is Jan vaak weg van huis. "Natuurlijk is dat soms moeilijk. Aan de andere kant: it’s part of the job," zegt hij daarover in een interview met Libelle. 

Vaderschap

Het vaderschap heeft volgens hem niks veranderd aan zijn ambitie, maar wel aan zichzelf als persoon. "Zodra je vader wordt, is je kind natuurlijk het allerbelangrijkste. Als er eentje een bloedneus of een blaar heeft, zit ik al helemaal in de rats. Als er iets is met een van hen laat ik alles vallen. Ik geniet ook enorm van het vaderschap. Als ik thuis ben, loop ik iedere dag met ze naar school, hoe laat ik de avond daarvoor ook in mijn bed lag," aldus Jan.

Article continues after the ad
 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

 
 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders