jan smit

Net als Sinterklaas is Jan Smit vandaag alweer het land uit, maar niet voordat hij met zijn gezin 5 december goed heeft gevierd. Dat vroeg uiteraard om een fotomomentje met de kids, waardoor de volgers en fans van de zanger weer eens kunnen zien hoe groot ze al zijn geworden.

Met een flinke stapel cadeaus op de achtergrond (Jan's kinderen komen niets tekort!) hebben Jan en Liza een gezellig kiekje van hun kids gemaakt. En of het er gezellig uitziet! Op de foto is goed te zien hoe hard de kinderen groeien en dat is leuk om te zien, want het komt niet vaak voor dat Jan een foto deelt van de drie samen.

Bekijk de foto van Emma, Senn en Fem hieronder:
 

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op


Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP