Ondanks de roerige periode die Humberto Tan en zijn gezin doormaken, staan zijn kinderen altijd op nummer één. De presentator is een echte familieman en dol op zijn dochters Isa en Julia, en zoon Benjamin. 

Vaderschap

De presentator moest vroeger zonder vader opgroeien. Ook daarom neemt hij zijn rol als vader uiterst serieus. "Het vaderschap is voor mij het mooiste en allerbelangrijkste wat er is," zei Humberto in een interview met JAN Magazine. Wel vindt hij het soms lastig om zijn werk en gezin te combineren. "Ik moet zorgen dat ik genoeg tijd besteed aan mijn gezin."

Voetsporen

Dochter Julia treedt in de voetsporen van haar vader. Ze was samen met Humberto te zien in het programma Dance, Dance, Dance. Ook heeft ze veel succes met haar eigen YouTube-kanaal. Isa is een weldoener en ambassadeur van Plan Nederland, dat zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor meisjes, wereldwijd. 

Zo zien Humberto's kinderen er nu uit

 

Een bericht gedeeld door Julia Tan (@julia_tan_) op

 

Een bericht gedeeld door Julia Tan (@julia_tan_) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders